Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Χωρίς Σπανούλη για το sweep

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να "σκουπίσει" τον Κολοσσό μέσα στη Ρόδο (4/5, 19:00-ΕΤ1) και να προκριθεί στους "4" του πρωταθλήματος, έστω κι αν δεν θα έχει τον Σπανούλη στη σύνθεσή του. Ντεμπούτο για τον Πρίντεζη


Για ένα ακόμα ματς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ύπουλο τραυματισμό (θλάση) και γι' αυτό το λόγο η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη ακόμα και για την β' φάση των πλέι οφ. Ωστόσο, αυτό θα κριθεί και από το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι ημιτελικές σειρές των πλέι οφ.

Προς το παρών, στις τάξεις του Ολυμπιακού αυτό που θέλουν είναι να τελειώνουν με τον Κολοσσό την Τετάρτη το απόγευμα στη Ρόδο, κάνοντας το 2-0 που τους αρκεί για να πάρουν την πρόκριση.

Πάντως, το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού προειδοποιεί ότι ο Κολοσσός θα παρουσιαστεί διαφορετικός μέσα στην έδρα του. "Περιμένουμε διαφορετική αντίδραση από τον Κολοσσό, αλλά εμείς θα πρέπει αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση. Τα δεδομένα που υπήρχαν και πριν το πρώτο ματς συνεχίζουν να υπάρχουν και βάσει αυτών εμείς θα πορευτούμε", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Από την πλευρά του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε ότι: "Ο Κολοσσός δεν έχει κανένα απολύτως άγχος και σίγουρα θα θελήσει να κλέψει την παράσταση σ’ ένα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει σβήσει από τη μνήμη μας κι αυτό πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει στο να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Ντεμπούτο Πρίντεζη

Κατά τα άλλα, στο ματς της Ρόδου, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος θα είναι στην αποστολή και αναμένεται να αγωνιστεί ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Έλληνας φόργουορντ θα φοράει τη φανέλα με το ΝΟ 8 του άτυχου Παναγιώτη Βασιλόπουλου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, μόλις είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου