Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

"Φουντώνουν" τα σενάρια για ParkerΗ διοίκηση των San Antonio Spurs ψάχνει ένα καλό "deal", εντάσσοντας στο "πακέτο" τον Tony Parker
Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από τους Grizzlies στην πρώτη φάση των playoffs έχει φέρει αναστάτωση στο San Antonio, καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί.

Η επόμενη μέρα αναμένεται να φέρει αλλαγές και δεν αποκλείεται να πληρώσουν το… μάρμαρο βασικοί παίκτες όπως ο Tony Parker.

Οι Spurs θα επιχειρήσουν ανανέωση στο ρόστερ τους, ώστε να ξεπεράσουν τον κορεσμό που έχει επέλθει και θα κάνουν κάποιες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Parker ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης στην postseason, όμως παρόλα αυτά το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο, αφού ο Greg Popovich θέλει… φρέσκο αίμα στη θέση του βασικού point guard.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι μετοχές του Γάλλου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα κι αν τα "σπιρούνια" αποφασίσουν οριστικά να τον βγάλουν στο.. σφυρί, τότε δεν θα δυσκολευτούν να βρουν προτάσεις.

Μάλιστα, ακούγεται πως μπορεί να ενταχθεί σε μία ανταλλαγή τριών ομάδων που θα φέρει τον Chris Paul στους New York Knicks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου