Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Αγγέλου: "Είναι πολλαπλά τα οφέλη"

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου τα οφέλη που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πολλά και είναι σημαντικά εν όψει των πλέι οφ.


Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, αναφερόμενους στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο και η ομάδα επανέλαβε την περσινή της επιτυχία. Πέραν από το τρόπαιο που κερδίσαμε, η ομάδα είχε πολλαπλά οφέλη. Είναι μεγάλης σημασίας το γεγονός ότι ξεπεράσαμε το γεγονός πως αγωνιζόμασταν χωρίς  βασικότατους παίκτες, εμμένοντας στις αρχές που έχει προσπαθήσει να βάλει στην ομάδα από την αρχή της σεζόν ο κ.Ίβκοβιτς κι έχοντας σαν άξονα την ομαδικότητα, οι παίκτες πήραν αυτοπεποίθηση και πίστη, στοιχεία απαραίτητα που θα χρησιμεύσουν στη συνέχεια των πλέι οφ.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αντέδρασαν στα επιμέρους στοιχεία τακτικής σαν ένα κι όχι ο καθένας ξεχωριστά, βασιζόμενοι στην αρχή της ομαδικότητας στην οποία αναφέρθηκα και προηγουμένως. Πλέον ακολουθούν οι τελικοί. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αποτελούνται από επαγγελματίες μέσα και έξω από το γήπεδο και καλούνται να αντιμετωπίσουν το απρόοπτο.

Η συνέχεια αυτό ακριβώς απαιτεί. Να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να βάλουμε στη σειρά των πλέι οφ όλα αυτά που χρειάζονται για να φτάσουμε στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου