Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τσαρτσαρής: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για έλλειψη καθαρού μυαλού στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα ότι συνέβη γιατί ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι.
Τσαρτσαρής

Το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 74 68 τον Παναθηναϊκό και να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Οι πράσινοι ωστόσο είναι προσγειωμένοι και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για τα Play off.

"Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα σήμερα, ωστόσο τίποτα δεν έχει χαθεί. Έχουμε ένα μεγάλο στόχο ακόμα να πραγματοποιήσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Ίαν Βουγιουκας.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής, τόνισε: "Πολλά μπορούμε να πούμε για αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Με εκλάμψεις καταφέραμε να βρεθούμε μέσα στο παιχνίδι.

Γενικότερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό σήμερα. Μέσα σε μια εβδομάδα γευτήκαμε και χαρά και λύπη οπότε αυτό που μένει τώρα είναι να ανασυγκροτηθούμε γιατί την Πέμπτη μας περιμένει ένα κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ."

Για τη διαιτησία, είπε: "Δεν είμαι αρμόδιος γι αυτό. Ας τα πουν αυτοί που πρέπει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου