Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Οι καλύτερες πεντάδες



Το NBA ανακοίνωσε τις καλύτερες πεντάδες της χρονιάς για την κανονική περίοδο, με τον LeBron James να είναι ο μοναδικός παίκτης που ψηφίστηκε από όλους τους δημοσιογράφους.
Ο Derrick Rose των Bulls, ο Kobe Bryant των Lakers, ο LeBron James των Heat, ο Kevin Durant των Thunder και ο Dwight Howard των Magic συνθέτουν την καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ για φέτος ή αλλιώς την “All NBA first team” όπως την λένε και οι Αμερικανοί.

Αυτή είναι η παρθενική παρουσία του MVP της κανονικής περιόδου, Derrick Rose, στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς. Ο Kobe ψηφίστηκε για ένατη φορά στην καριέρα του στην καλύτερη πεντάδα, ο LeBron για πέμπτη φορά, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη παρουσία του Howard και η δεύτερη συνεχόμενη για τον Durant αντίστοιχα.

Την δεύτερη πεντάδα συνθέτουν οι Russell Westbrook των Thunder, Dwyane Wade των Heat, Dirk Nowitzki των Mavericks, Amare Stoudemire των Knicks και Pau Gasol των Lakers. Στην τρίτη πεντάδα βρέθηκαν οι Chris Paul των Hornets, Manu Ginobili των Spurs, LaMarcus Aldridge των Blazers Zach Randolph των Grizzlies και Al Horford των Hawks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου