Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

"Ντόπες" από οπαδούς στην προπόνηση

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να εμψυχώσουν τους "πράσινους" ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (15/05).


Ο κόσμος που βρέθηκε στην προπόνηση του "τριφυλλιού" είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Θανάση Γιαννακόπουλος, όσο και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά οι οπαδοί των "πρασίνων" μίλησαν με τον "Ενιαίο Φορέα", ο οποίος δεν θα δώσει το "παρών" στον μεγάλο τελικό. "Το πρόβλημα δεν είναι οι ταυτότητες, όπως θέλουν να το περάσουν κάποιοι για να δείξουν οτι φοβόμαστε να δώσουμε τα στοιχεία μας.

Το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Τα 75 ευρώ είναι πολλά. Είναι πολλά μάλιστα τη στιγμή που οι άλλοι θα πάνε με 35 ευρώ. Αυτοί θα είναι όλα τα καλόπαιδα και από εμάς δεν υπάρχει κάποιος για να φωνάξει", ανέφεραν μεταξύ άλλων για να απαντήσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Το έκαναν γιατί δεν σας θέλουν μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι".

Διαμαντίδης: "Τα πάντα για το τρόπαιο"

'Επειτα οι οπαδοί συνομίλησαν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος τόνισε: "Παιδιά σας καταλαβαίνουμε. Είτε είστε, είτε δεν είστε εκεί, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο. Έχετε δει πως κάθε φορά δίνουμε το 100% και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να σας δώσουμε χαρά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο όμως".

 Πηγή : http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ntopes_apo_opadous_sthn_proponhsh.861334.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου