Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Λινάρδος: "Το άγχος στον Ολυμπιακό"

Το... μπαλάκι βρίσκεται στον Ολυμπιακό όσον αφορά το άγχος για την κατάκτηση του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Νίκο Λινάρδο.


Ο Λινάρδος μίλησε στο Sentra 103.3 για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού την Κυριακή (15/05).

"Μετά τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το στοίχημα να αποδείξει ποιος είναι. Άρα, το… μπαλάκι του άγχους πέφτει στον Ολυμπιακό", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Οι παίκτες του θα θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν κι αυτοί κάτι φέτος. Ίσως το Κύπελλο Ελλάδας να έχει μικρότερη σημασία, ωστόσο θα τονίσει και την ψυχολογία τους και τον αθλητικό εγωισμό τους. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κερδίσει, θα έχει τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού φέτος, μιας ομάδας που όλη η Γηραιά Ήπειρος την αποθέωσε".

Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του τελικού ανέφερε: "Σημαντικό στοιχείο θα είναι κατά πόσο θα εμφανιστεί έτοιμος ο Βασίλης Σπανούλης. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν θέλει να χάνει ούτε προπόνηση! Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, που είναι από τις πιο ισχυρές της Ευρώπης. Χαλάει τις ισορροπίες στο παιχνίδι του και δίνει υπεροχή στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω επίσης πως θα μετρήσει η απουσία του Νεστέροβιτς.

Έχει ισχυρή φροντ λάιν ο Παναθηναϊκός, αν κι όχι ανάλογη με την περσινή. Η προσθήκη του Πρίντεζη, που είναι ελαφρύ «τεσσάρι», ταιριάζει στη γραμμή του Παναθηναϊκού. Βαρύνουσα σημασία, επίσης, θα έχει κατά πόσο θα μπορέσει το τρίποντο, που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του Ολυμπιακού, να αντεπεξέλθει στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι θα γίνει με τα φάουλ, ποιος θα φθαρεί πιο γρήγορα. Να είναι συνετός, να μην προβεί σε άσχημες καταστάσεις. Ο τελικός έφαγε ήδη ένα χαστούκι με την αναβολή, ας μην έχουμε κι άλλα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου