Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κοντά σε συμφωνία με Brown


Οι Lakers στράφηκαν στον Mike Brown για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Phil Jackson στον πάγκο της ομάδας.
Ο πρώην τεχνικός των Cavaliers φαίνεται να κερδίζει στο νήμα τον πρώην τεχνικό του Houston, Rick Adelman, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει πλήρης συμφωνία. Ο λόγος είναι ότι ο Brown, ο οποίος αυτή τη περίοδο εργάζεται ως αναλυτής αγώνων ΝΒΑ σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, θέλει να είναι σίγουρος ότι θα έχει ένα πολυετές συμβόλαιο με αρκετά χρήματα ώστε να νιώσει ασφαλής. Αν δεν είναι καλυμμένος πάντως δεν πρόκειται να αφήσει την θέση του.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν διαρρεύσει από την πλευρά των Lakers στον Brown έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν τελικά ισχύει αυτό, τότε μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να αρνηθεί μία τέτοια προσφορά ο πρώην τεχνικός του Cleveland.

Σε περίπτωση πάντως που ο «Προπονητής της χρονιάς» της σεζόν 2008/09 δεν τα βρει με τους Lakers δεν αποκλείεται να καταλήξει στο Golden State που ενδιαφέρεται για αυτόν με τον Adelman να γίνεται εκ νέου το φαβορί για να γίνει "Λιμνάνθρωπος". Ο Ιδιοκτήτης των Lakers πάντως, Jerry Buss, δήλωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται «πολύ κοντά» στο να καλύψει την θέση του προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, φωτογραφίζοντας έμμεσα τον Brown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου