Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πανέτοιμοι στον Ολυμπιακό

Οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησαν για τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (video).


Η Wind που αποτελεί χορηγό του Ολυμπιακού διοργάνωσε εκδήλωση στο Πασαλιμάνι και το "παρών" έδωσαν και οι τρεις παίκτες των Πειραιωτών.

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος τόνισε ότι θα ήταν καλό να δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" συνέχεια στο σερί που έχουν...

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επαφή με τον κόσμο, για να γιορτάσουμε όσο μπορούμε την κατάκτηση του κυπέλλου και να πάρουμε δύναμη για τη σειρά των τελικών που ακολουθεί. Θα ήταν ωραία να συνεχιζόταν το σερί. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά", ανέφερε αρχικά ο Παπαλουκάς.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στα ματς με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε: "Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κερδίζουμε. Κάθε χρόνο υπάρχει μια διαφορετική ομάδα. Έχει καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τον κύριο στόχο μας, το πρωτάθλημα.

Η ομάδα δείχνει έτοιμη. Το 3-0 θα σημαίνει πάρα πολλά αν γίνει 6-0, 6-1 ή 6-2. Θα έχει αξία αν πάρουμε το πρωτάθλημα και θα έχει αξία και για του χρόνου και για μετά. Το πιο σημαντικό εξωγηπεδικό μήνυμα είναι ότι παρά τα προβλήματα του κόσμου έρχονται στο γήπεδο και μας βοηθάνε χωρίς προβλήματα".

Σπανούλης: "1-0 και τίποτα άλλο..."

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: "Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, γι αυτό παλεύουμε όλη τη σεζόν. Είχαμε καλές και κακές στιγμές στη σεζόν, εδώ που φτάσαμε δεν θέλουμε κάτι άλλο από το να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το 3-0 δίνει ψυχολογικό αβαντάζ και τίποτα άλλο. Η σειρά αρχίζει από το 0-0, κοιτάζουμε ματς της Πέμπτης. Θέλουμε να κάνουμε το 1-0 και τίποτα άλλο".

Όσον αφορά τον τραυματισμό του ανέφερε: "Είμαι πάρα πολύ καλά, μπήκα σιγά, ο κόουτς με χρησιμοποίησε σωστά, με έβαζε σταδιακά και τώρα είμαι μια χαρά".

Πρίντεζης: "Βασικός στόχος το πρωτάθλημα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: "Πάντα όλοι οι παίκτες και η διοίκηση έπαιρναν δύναμη από τον κόσμο. Υπάρχουν πολλά παιδιά που υποστηρίζουν την ομάδα στα εγκαίνια του καταστήματος. Ο μοναδικός ρόλος του 3-0 είναι ένα Κύπελλο και το πλεονέκτημα έδρας. Θα πρέπει να συνδυαστεί για να έχει σημαντικό ρόλο με το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα ανέφερε: "Σίγουρα ο βασικός στόχος που γύρισα στον Ολυμπιακό ήταν το πρωτάθλημα, από τον πρώτο χρόνο που παίζω στην ομάδα αυτός είναι ο στόχος και φέτος έχουμε τη δυνατότητα να το διεκδικήσουμε στα ίσα και να το κατακτήσουμε. Επειδή κάθε χρόνο λέγονται τα ίδια για γιορτές και φιέστες πριν τους τελικούς, καλό είναι να περιμένουμε 15 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά για να μάθουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής".


 

 ΠΗΓΉ : http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/telikoi-playoffs-2011/panetoimoi_ston_olympiako.872038.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου