Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Νίκολας: "Είμαστε πολύ θυμωμένοι!"

Η τρίτη φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό δεν άρεσε καθόλου στον Ντρου Νίκολας που ανυπομονεί να αποδείξει στους τελικούς των Playoffs ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον αιώνιο αντίπαλο του.


Μπορεί το Κύπελλο να μην έχει την ίδια αξία όσο το Ευρωπαϊκό ή το Πρωτάθλημα, ωστόσο ο συνδυασμός της απώλειας του με την τρίτη σερί ήττα από τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένο τον Ντρου Νίκολας.

"Eίμαστε πολύ θυμωμένοι. Χάσαμε για τρίτη φορά από τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει, ειδικά από τη στιγμή που χάσαμε έναν τίτλο", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αμερικανού στην ιστοσελίδα sport.gr.

Στη συνέχεια όμως έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση: "Tα πράγματα όμως θα είναι διαφορετικά στους τελικούς. Ευτυχώς έχουμε μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα".

Τέλος απάντησε στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να μην χάσει ξανά από τους ερυθρόλευκους: "Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Αυτές έκριναν και τον τελικό. Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αυτά τα πράγματα πρέπει να τα προσέχεις.

Στους τελικούς του πρωταθλήματος και αφού είμαστε πολύ προσεκτικοί στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, θα κυνηγήσουμε την κάθε μπάλα , θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Βήμα-βήμα όμως γιατί έτσι θα χάσουμε το μυαλό μας! Συγκεντρωμένοι και με προσοχή θα τα καταφέρουμε".

Έκανε υπέρηχο...

Από εκεί και πέρα, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ένιωθε ενοχλήσεις στο γλουτό μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό και υποβλήθηκε σήμερα (16/05) σε υπέρηχο, ο οποίος όμως δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου