Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Alice Cooper για πρόεδρος



Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για τους αγαπημένους του Phoenix Suns, τις αποκαλύψεις του ομοφυλόφιλου προέδρου τους, το βίντεο του Steve Nash και τον επόμενο πρόεδρο τον Alice Cooper!
Ως φίλοι των Phoenix Suns είμαστε απολύτως συνειδητοποιημένοι. Θα βλέπουμε εκπληκτικό μπάσκετ, θα τρέχουμε, θα σκοράρουμε, δεν θα παίζουμε άμυνα και δεν θα παίρνουμε πρωταθλήματα. Το ξέρουμε, το αποδεχόμαστε. Είμαστε όμως πάντα παλικάρια. Δεν θα κάνουμε φάουλ όταν προηγούμαστε με τρεις πόντους, δεν θα κτυπήσουμε ύπουλα αντιπάλους για να τους εκνευρίσουμε, δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ ένα σφύριγμα. Αυτή είναι η παράδοση της πιο θεαματικής μεγάλης ομάδας του ΝΒΑ.

Παλικάρια όμως και... αδερφές γίναμε λίγο μαλλιά κουβάρια τον τελευταίο καιρό. Δεν είμαστε ρατσιστές και όπως είχε πει και κάποιος για τον  Amaechi : «από την στιγμή που κρατάει την γκέι διάθεσή του μακριά από εμένα, δεν έχω πρόβλημα». Ισχύει. Το τελευταίο ζήτημα για το Phoenix είναι αν ο πρόεδρός του είναι ομοφυλόφιλος. Ακόμα πιο τελευταίο αποτελεί η πρόσφατη δήλωση του Steve  Nash ότι στηρίζει τους γάμους ομοφυλοφίλους. Δεν μας απασχόλησαν τα ...μπότοξ του μεγάλου μας ηγέτη, ούτε το γεγονός ότι σπαταλάει τα καλοκαίρια του δείχνοντας στους Νεοϋορκέζους πως παίζεται το ...soccer.

Ως ταπεινοί...χουλιγκάνοι του Phoenix διατηρούμε την αίσθηση πως από τα εσώρουχα του προέδρου Rick Welts ή τις θέσεις του ακτιβιστή πλέι μέικερ, οι Suns έχουν σημαντικότερα προβλήματα. Καταρχάς βρίσκεται στον πάγκο τους και προαλείφεται για προπονητής ο άνθρωπος που έκανε έρμπολ από τα τέσσερα μέτρα στον έκτο τελικό του 1993. Εδώ ο Dan Majerle θέλει να προπονήσει την ομάδα που δεν...άφησε να πάρει το πρωτάθλημα και να ...καθαρίσει την ιστορία Bulls-Jordan, ο γκέι πρόεδρος θα μας πειράξει; Όχι βέβαια.

Aπό την άλλη, γιατί να μην προπονήσει ο κευραυνός των έρμπολ; Ο Mike D’Antony δεν βαρέθηκε να χάνει από τους Spurs και συνεχίζει να κάνει τον προπονητή, ενώ ο βοηθός του σε μία χρονιά μόλις έστειλε τον Popovich και τους κτυπιάδες του για ψάρεμα με δώρο την σκούπα.

Όσο για τον γκέι πρόεδρο; Αν για πρώτη φορά αυτός και οι χρηματοδότες του πληρώσουν για να κρατήσουμε μία ομάδα με σούπερ σταρ, ας βάζει το χέρι στην τσέπη χωρίς απαραίτητα να ψάχνει για χρήματα. Διότι αντέχουμε την διαφορετικότητα, η τσιγκουνιά τους που έδιωξε τον Amare δεν αντέχεται. Γκέι και τσιγκούνης είναι συνδυασμός που ξεσηκώνει και τους...κάκτους στην Arizona.

Αυτά φίλοι μου είναι τα ζητήματα του Phoenix. Ας αφήσει ο Nash τις δηλώσεις, τα λίφτιγκ και τον ακτιβισμό διότι κάποια στιγμή οι κάκτοι θα ξυπνήσουν.

Στο τέλος της ημέρας το σύνθημα είναι ένα: Alice Cooper(ο πιο διάσημος φίλος των  Suns) for president. Θα κόψει, όσο κι αν αρέσει σε ορισμένους, οπίσθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου