Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι αναμνήσεις του Sabonis



O Arvidas Sabonis που βρέθηκε στην Αθήνα για να παρουσίαση το Ευρωμπάσκετ του 2011, μίλησε στην ελληνική έκδοση του ΝΒΑ για τις αναμνήσεις του στην Αμερική, τον παίκτη που του έκανε εντύπωση και τον... καλύτερο του φίλο.

Του Κώστα Σωτηρίου

Ο "Sabas" που πέρασε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία... ρούκι του ΝΒΑ (έπαιξε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ στα 31 του χρόνια το 1996), αγωνίστηκε για έξι σεζόν (1995-2001 και 2002-2003) στους Portland Blazers, φτάνοντας ως τους τελικούς της Δύσης.

Χαριτολογώντας, βέβαια, ο Λιθουανός όταν ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις του είπε ότι νιώθει ακόμη εξουθενωμένος από τις απαιτήσεις του ΝΒΑ. "Δεν βλέπω πολλά παιχνίδια. Είμαι ακόμη κουρασμένος" απάντησε πριν γελάσει με τον βροντερό χαρακτηριστικό του τρόπο.

Παρακολουθεί, όμως, τις εξελίξεις."Το Μέμφις όταν έπαιζα δεν έφτανε στα πλέι-οφ, ή και να έφτανε δεν περνούσε ποτέ στον επόμενο γύρο. Τώρα όμως πήγε καλά".

Και συνέχισε: "Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όπως ο Kevin Durant. Με εντυπωσίασε στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα θυμόμαστε για πολλά χρονια αυτο το όνομα".

Στην ερώτηση για το ποιους θυμάται από το ΝΒΑ απάντησε και πάλι με χιούμορ λέγοντας: "Οι καλύτεροι μου φίλοι ήταν οι γιατροί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου