Σάββατο 14 Μαΐου 2011

"Τελικός χωρίς ακρότητες"

Μήνυμα... ειρήνης έστειλαν μέσω του προσωπικού τους blog, οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ζητώντας από τον κόσμο να αποφύγει τις ακρότητες.


Οι αρχηγοί των δύο "αιωνίων" θέλησαν να βάλουν το δικός του λιθαράκι, προκειμένου να δούμε την Κυριακή έναν ήσυχο τελικό, που το μόνο που θα ενδιαφέρει όλους θα είναι το μπάσκετ.

Οι δύο κορυφαίοι μπασκετμπολίστες της χώρα μας, ευχήθηκαν μάλιστα ο αγώνας της Κυριακής να είναι η αρχή, στην προσπάθεια που γίνεται για να καταφέρει το μπάσκετ να ξανακερδίσει ένα μέρος αληθινών φίλων του και να αποκτήσει καινούργιους.

Γεια χαρά.

Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι μία μέρα όπου θα μιλάμε για μπάσκετ, τόσο πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όσο και μετά από αυτόν. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους θα έρθουν στο κλειστό του Ελληνικού, ότι το μπάσκετ είναι ένα όμορφο και θεαματικό παιχνίδι. Ας απολαύσουν τον τελικόμέχρι τέλους χωρίς ακρότητες. Το μπάσκετ έχει πληγωθεί αρκετά από κάθε λογής περιστατικά βίας εκτός παρκέ κι εξ’ αιτίας αυτών απομακρύνθηκε από τις εξέδρες μεγάλη μερίδα των αληθινών φίλων του σπορ, αλλά και τα μικρά παιδιά. Ευχόμαστε μετά τον τελικό το μπάσκετ να έχει καταφέρει να ξανακερδίσει πίσω ένα μέρος των αληθινών φίλων του, αλλά και ν’ αποκτήσει καινούργιους φιλάθλους.

Να είστε καλά

Θοδωρής- Δημήτρης".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου