Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Τα πήρε όλα ο Διαμαντίδης!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σάρωσε όλους τους τίτλους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν (videos).


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κέρδισε αρχικά τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της Ευρωλίγκας και ακολούθησε το βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο Διαμαντίδης, παράλληλα πήρε και τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του φάιναλ-φορ, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, το οποίο είναι το τρίτο του με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Προηγήθηκαν εκείνα του 2007 και του 2009 για να προσθέσει ακόμα ένα, με την διαφορά ότι φέτος τα... μάζεψε όλα. Ο Διαμαντίδης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χρονιά με τους "πράσινους" και δίκαια κέρδισε τα πάντα...

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, γι’ αυτό είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης", ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: "Χαίρομαι που χαρίσαμε ένα χαμόγελο στους Έλληνες που περνάνε δύσκολες στιγμές. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ στο γήπεδο και τελικά είναι η δουλειά που μετράει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου".

Στη συνέχεια τόνισε: "Όταν παίζεις σε έναν τελικό είναι λογικό να είσαι νευρικός. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε από την αρχή.

Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε κάποια ριμπάουντ, φοβηθήκαμε λίγο, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς σουτέρ και ένα μεγάλο κορμί σαν τον Σχορτσανίτη μέσα στη ρακέτα. Όμως εμείς τα καταφέραμε".




 ΠΗΓΉ :http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/ta_phre_ola_o_diamantidhs.856259.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου