Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έμεινε στη Μακάμπι ο Πάργκο

Ο Τζέρεμι Πάργκο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς οι Ισραηλινοί έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μπλατ: "Χαρούμενος που θα συνεχίσει μαζί μας"


Μέχρι το 2013 ανανέωσε τη συνεργασία του ο Τζέρεμι Πάργκο και έτσι παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα συνεχίσει να φοράει τα "κίτρινα" της Μακάμπι.

Ο Πάργκο έκανε εκπληκτική σεζόν, καθώς είχε 13 πόντους και 4,3 ασίστ ανά παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να φτάσει μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου πέτυχε ρεκόρ με 9 ασίστ.

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του ο Ντέιβιντ Μπλατ από την θετική έκβαση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πάργκο... "Ένας από τους στόχους μας είναι να χτίσουμε μία ομάδα που θα μείνει μαζί για πολλές σεζόν και να έχουν συνέχεια", τόνισε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε:

"Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει παίκτες με ταλέντο και χαρακτήρα που θα ταιριάζουν στη δική μας νοοτροπία. Ο Τζέρεμι Πάργκο διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει μαζί μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου