Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Με πάθος και... βίντεο στον Ολυμπιακό

Πάνοπλος και αποφασισμένος ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να παρακολουθούν βίντεο μετά το τέλος της προπόνησης.


Η προετοιμασία της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει πλέον στην τελική της ευθεία, με τους παίκτες να πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση στο ΣΕΦ...

Αύριο (19:30, 14/05) οι "ερυθρόλευκοι" θα πατήσουν το παρκέ του Ελληνικού για την καθιερωμένη προπόνηση, παραμονή του μεγάλου τελικού, όπου όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο "Ντούντα" υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ανέβασε την απόδοση του με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο φιλικό με την Ραντνίτσκι, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο αποκλεισμός από το φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης δεν αποπροσανατολίζει τους Πειραιώτες που θέλουν τον τίτλο, ώστε να κάνουν τρεις τις νίκες τους κόντρα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους τελικούς.

 Πηγή : http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GreekBasketCup/me_pathos_kai_vinteo_ston_olympiako.861358.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου