Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Πρόβλημα με τα πράσινα εισιτήρια του τελικού

Τα ακριβά εισιτήρια του τελικού και η άρνηση του Φορέα να πληρώσει 75 Ευρώ το ένα έχει αφήσει πολλά απούλητα, την ώρα που ο Στράτος Περπέρογλου αποθεώνει στο blog του στην Euroleague, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.


Οι πράσινοι συνεχίζουν χωρίς προβλήματα αγωνιστικά την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τα εισιτήρια του τελικού.
Η εξωφρενική τιμή τους, (75 Ευρώ το ένα) έχει αποτρέψει πολλούς από το να πάρουν κάποιο εισιτήριο, ενώ παράλληλα και ο Φορέας αρνήθηκε να πάρει εισιτήρια κάνοντας και επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αρχικά ο Φορέας τόνισε σε ανακοίνωση του ότι: "Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου με την καινούργια εξάστερη φανέλα αλλά το θέατρο του παραλόγου με τα εισιτήρια του τελικού, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά. Ο κ. Βασιλακόπουλος και η παρέα του, που προφανώς ζουν σε μία άλλη κοινωνία, καθόρισαν την τιμή του εισιτηρίου στα 75 ευρώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια τιμή προκλητική και σκανδαλώδης σε μια ελληνική κοινωνία που καθημερινά ασφυκτιά και οδηγείται στην οικονομική εξαθλίωση στο μεγαλύτερο ποσοστό της. Μια τιμή εξωπραγματική και γελοία που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην ελληνική πραγματικότητα.

Προφανώς είναι μια προσπάθεια εκμετάλλευσης της αγάπης των οπαδών για την ομάδα τους, ώστε να πληρωθούν οι «παχυλοί» μισθοί των παραγόντων της ΕΟΚ που ζουν βολεμένοι στα σπιτάκια τους μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της. Και όχι μόνο αυτό. Κατ’ αρχάς υποχρεώνουν τους επαρχιώτες οπαδούς να βρίσκονται μια μέρα πριν τον αγώνα στην Αθήνα, ώστε να παραλάβουν το εισιτήριό τους, διανυκτερεύοντας εδώ, προσθέτοντας παραπάνω έξοδα στο ήδη πανάκριβο εισιτήριο του τελικού. Ο ελληνικός τελικός κυπέλλου είναι διαφορετική διοργάνωση από το Final 4 της Ευρωλίγκα κ. Βασιλακόπουλε, έχετε μάλλον μπερδευτεί. Εκτός των άλλων, αναγκάζουν να βρεθούν μέσα λίγες μόνο ώρες τα άτομα τα οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής ώστε να ελεγχθούν εκ των προτέρων. Οι αποφάσεις αυτές της ΕΟΚ για την τιμή και την διάθεση των εισιτηρίων, ήταν φυσικά αυθαίρετες και χωρίς τη συμφωνία των παραγόντων της ομάδας μας και αυτό μας εξοργίζει ακόμα περισσότερο, αφού η αυθαιρεσία λίγων ανθρώπων δεν μας επιτρέπει να υποστηρίξουμε και να φωνάξουμε για τον εξάστερο πρωταθλητή Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν εμείς σαν Ενιαίος Φορέας δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τα μέλη μας να δώσουν 75 ευρώ, ούτε τα αδέρφια μας από την επαρχία να βρίσκονται μια μέρα πριν στην Αθήνα για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, ούτε φυσικά να συμπληρώσουμε όλες τις λίστες σε λίγες μόνο ώρες. Άμα ήθελαν, οι παράγοντες της ΕΟΚ, θα έβρισκαν πολλούς και πιο εύκολους τρόπους για να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Για τους παραπάνω λόγους, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 13 δεν θα παραλάβει κανένα εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου. Λυπούμαστε πάρα πολύ γι’ αυτό αλλά δεν μας επιτρέπουν κάτι διαφορετικό οι παρούσες συνθήκες".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Άμεση ήταν ουσιαστικά και η απάντηση της ΚΑΕ που ανακοίνωσε ότι υπάρχουν εισιτήρια και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή...  "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καλούνται να το γνωστοποιήσουν στο 210 6440010, δίνοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητας, σύμφωνα με ότι έχει συμφωνηθεί με την αστυνομία. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια στο Π5 του ΟΑΚΑ τις εξής μέρες και ώρες: Παρασκευή 13/5: 10.00-19.00. Σάββατο 14/5: 10.00-17.00. Κυριακή 15/5: 10.00-14.00", τονίζει χαρακτηριστικά.

Αποθεώνει Διαμαντίδη ο Περπέρογλου

Παράλληλα, το blog του στην Ευρωλίγκα ανανέωσε ο Στράτος Περπέρογλου, όπου μιλάει για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού... Αναλυτικά: "Σας γράφω νιώθοντας ευτυχισμένος. Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα, ήταν το 6ο για τον Παναθηναϊκό και έζησα τόσο σπουδαίες στιγμές που είναι δύσκολο να τις περιγράψω. Είναι αδύνατον να ξεχάσω όσα έζησα τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στην Αθήνα. Επιστρέψαμε στις 4.30 το πρωί στην Ελλάδα και μας περίμεναν περίπου 2.000 φίλαθλοι. Μετά μας ακολούθησαν με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους έως το ΟΑΚΑ! Είναι απίστευτο να βλέπεις και να νοιώθεις όλη αυτή την αγάπη, όλα αυτά ταω ευτυχισμένα πρόσωπα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Κι εμείς, ως ομάδα, όμως περάσαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν μια περίεργη χρονιά, γιατί κανείς δεν μας πίστευε όταν άρχιζε η σεζόν. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας περίμενε μια μεταβατική σεζόν, κι όμως: Εμείς πήραμε τον τίτλο στην Ευρωλίγκα!

Το μόνο που δεν μπορεί να μας επιτρέψει να κρατήσει η χαρά κι ενθουσιασμός μας ακόμη περισσότερο, είναι ότι μας περιμένει μόλις την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου, μόλις μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη του μπάσκετ. Να πηγαίνεις από τον έναν στόχο στον άλλον, να προσπαθείς να πετύχεις κι άλλο, ακόμα περισσότερο. Πρέπει πάντα να παλεύεις για το καλύτερο.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Είναι σχεδόν αδύνατο όμως να μην ξεχωρίσω δύο ονόματα! Διαμαντίδης και Ομπράντοβιτς! Τι να πρωτοπείς για αυτούς; Φέτος ήταν η χρονιά του Διαμαντίδη. Του εύχομαι να 'ναι πάντα υγιής. Μετέφερε την ομάδα στους ώμους του όλη τη χρονιά. Ήταν ο ηγέτης μας από την πρώτη μέρα. Άξιζε κάθε ατομική διάκριση που κέρδισε. Αυτό που πρέπει να προβλέψει για το επόμενο Final 4 είναι να πάρει μια... επιπλέον βαλίτσα μαζί του ώστε να χωρέσουν τα βραβεία που κέρδισε!

Όσον αφορά τον Ομπράντοβιτςείναι ο κόουτς με τις περισσότερες νίκες, με τα περισσότερα τρόπαια και δεν είναι παρά απόλαυση να δουλεύεις μαζί του. Ασφαλώς υπάρχουν και.. δυσκολίες, αλλά δεν μπορεί να νιώθεις παρά τυχερός να βρίσκεσαι υπό τις εντολές του.

Ελπίζω ο Θεός να με βοηθήσει να παραμείνω μέλος αυτής της ομάδας και να βρίσκομαι εκεί όταν ο Παναθηναϊκός φτάσει τα οκτώ ευρωπαϊκά. Για την ώρα θα παραμείνω κολλημένος με τα έξι! Και θέλω να το αφιερώσω στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, στην οικογένειά μου και στην κόρη μου. Ελπίζω την επόμενη χρονιά, στο επόμενο Final 4 στην Τουρκία όπου θα είναι κάπως μεγαλύτερη και θα μπορεί να καταλαβαίνει περισσότερα θα είναι σε θέση να πανηγυρίζει μαζί μας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου