Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σλούκας: "Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα"

Με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (27/05) η μίνι προετοιμασία του Άρη για το δεύτερο ραντεβού της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.


Στην διάρκεια αυτής το παρών έδωσε και ο Μπρένταν Ουίντερς χωρίς όμως να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Αμερικανός γκαρντ θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά αύριο στην τελευταία προπόνηση διαφορετικά είναι πολύ πιθανό το σενάριο να προφυλαχθεί εν όψει του τρίτου παιχνιδιού στο PAOK Sports Arena της Τετάρτης.

Στις τάξεις του Άρη πάντως θέλουνε αφήνοντας πίσω τους την χθεσινή ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς μεθαύριο να αξιοποιήσουν την έδρα τους το Αλεξάνδρειο, να κάνουνε το 1-1 και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στην συνέχεια.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των παικτών της ομάδας. Ο Κώστας Σλούκας που είδε την μπάλα στο χθεσινό παιχνίδι να μην του κάνει το χατίρι με αποτέλεσμα να μην μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 76-76 και να μείνει το τελικό 76-74 τόνισε: "Αυτά τα παιχνίδια είναι συνηθισμένο να κρίνονται στον πόντο.

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάναμε δύο χαζά φάουλ όταν ισοφαρίσαμε το παιχνίδι προς το τέλος. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Αλεξάνδρειο με όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορούμε", ποντάροντας σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο.

Αναφερόμενος δε στην τελευταία φάση είπε: "Υπάρχουν 150 σφυγμοί τουλάχιστον. Ήθελε 5΄΄ και προσπάθησα να κάνω ότι ακριβώς μου είπε ο προπονητής μου που μου είπε "ντράιβ". Έπρεπε να διαβάσω τον Μπάβτσιτς στην γωνία, αλλά όλα απ' έξω φαίνονται εύκολα. Λάθος μου βέβαια αλλά τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή".

Κι όσο για τον Νίκο Χατζηβρέττα ο αρχηγός του Άρη δήλωσε: "Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποιες φάσεις που γίνονται σε κάθε παιχνίδι και είναι πάντα αμφισβητούμενες. Πλέον όμως θα πάμε την Κυριακή για το 1-1 σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε στον στόχο μας χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη", χωρίς να θέλησε να σταθεί στις διαιτητικές αποφάσεις ξεκαθαρίζοντας πως το άγχος είναι μοιρασμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου