Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Καλύτεροι από το ΣΕΦ»


Ο Κολοσσός υποδέχεται στο Βενετόκλειο για δεύτερη φορά σε σειρά playoffs τον Ολυμπιακό και θέλει να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστικός σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ.




Οι Ροδίτες ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με 35 πόντους διαφορά και θέλουν να δείξουν στην έδρα τους ότι μπορούν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Όπως εξήγησε ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, «είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό στο πρώτο ματς. Να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, να μειώσουμε τα λάθη μας στην επίθεση και γενικότερα να παίξουμε καλό μπάσκετ ώστε να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος μας. Περιμένουμε τους φιλάθλους της Ρόδου να έρθουν στο παιχνίδι ώστε να γιορτάσουν μαζί μας την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας στα πλέι οφ».

Ο πρωταγωνιστής της φετινής ομάδας του Κολοσσού, Πατ Καλάθης τόνισε για το ματς με τον Ολυμπιακό πως «είναι πάντα μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως μεγάλος είναι και ο βαθμός δυσκολίας. Αν μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερο διάστημα καλής σταθερής απόδοσης απ’ ό, τι στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παίξουμε καλό μπάσκετ, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας στη σειρά των πλέι οφ».



πηγή : http://www.gazzetta.gr/article/item/191067-kaluteroi-apo-seph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου