Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πρωταθλητής Ευρώπης Ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός είναι ο πανάξιος πρωταθλητής Ευρώπης για την περίοδο 2010-2011.

Με ηγέτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη και με μαέστρο τον μεγαλύτερο προπονητή στην ιστορία της Ευρωλίγκα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα τελευταία χρόνια κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό του και συμπλήρωσε το έκτο του αστέρι.

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για έκτη φορά πρωταθλητής απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ,σε έναν τελικό που δεν ήταν όπως αναμενόταν , καθώς η Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, όπως και ο Σχορτιανίτης ο οποίος κυμάνθηκε σε ρηχά νερά σημειώνοντας μόνο 4 πόντους.

Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αυτό που μας έχει συνηθίσει, μιας και αυτό είναι αρκετό για να κάνει τα πάντα. Ο Ρομέιν Σάτο , ο Μαικ Μπατίστ , φυσικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης και όλος ο Παναθηναϊκός έκαναν αυτό που έπρεπε και  με άμυνες για σεμινάριο και σωστές επιθέσεις μηδένισαν την Μακάμπι και όλα της τα μεγάλα όπλα όπως ο Σχορτσιανίτης, μιας και ο παναθηναϊκός οφείλετε για την κακή του εμφάνιση!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και φυσικά στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που έχει χτίσει αυτή την τεράστια ομάδα !

Συγχαρητήρια......!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου