Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ομπράντοβιτς: "Το νούμερο ένα ο Διαμαντίδης"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σιένα, τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Νικ Καλάθη, αλλά και τον αρχηγό του "τριφυλλιού", Δημήτρη Διαμαντίδη...


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του ματς με την Σιένα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι "πράσινοι" είχαν μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον εξαιρετικό Νικ Καλάθη, όπως και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος μπορεί να μην "τράβηξε" στο σκοράρισμα, όμως έκανε όλα τα άλλα...

Για τον Νικ Καλάθη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Έχει πολύ καλή ποιότητα, παίζει πολύ καλά, αλλά μπορεί να κάνει και καμία κουταμάρα. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πώς μπορεί να αντιδράσω. Μιλήσαμε πάρα πολύ με τους παίκτες μου πριν το παιχνίδι με την Σιένα και εκτέλεσαν κατά γράμμα ότι είπαμε".

Όσον αφορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη πρόσθεσε: "Η άμυνα που έγινε στον Διαμαντίδη ήταν δυνατή ξέραμε ότι θα ήθελαν να τον σταματήσουν. Τον Διαμαντίδη δεν τον ενδιαφέρει να γίνει καλάθια μπορεί να φτιάξει παιχνίδι να παίξει άμυνα. Είναι πολύ καλός. Είναι πραγματικά το νούμερο ένα".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου