Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φώτσης: "Δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι"

Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο, νικώντας δίκαια την Σιένα, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση


Ο Παναθηναϊκός έδειξε στον ημιτελικό με την Σιένα πως είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση.

Ο παίκτης των "πρασίνων" στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, στάθηκε παράλληλα και στην πολύ καλή εμφάνιση του Καλάθη.

"Ξέραμε ότι η Σιένα είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Παρόλα αυτά παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια δίκαιη νίκη", είπε ο Φώτσης και συνέχισε: 

"Πιστεύω πως όλοι είδαμε πως ξεκίνησε η Σιένα, έπρεπε να παίξουμε πολύ δυνατά και περισσότερο από αυτούς. Το κάναμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο".

Όσον για τον παίκτη που ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό και τον δεύτερο ημιτελικό της Ευρωλίγκας είπε: "Ο Νικ (σ.σ. Καλάθης) έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Για το άλλο ζευγάρι εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".

 

 πηγή : http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/fwtshs_deiksame_oti_eimaste_oi_kaluteroi.854469.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου