Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Προπονήθηκε ο Διαμαντίδης στη Βαρκελώνη

Όσοι φοβήθηκαν ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα έλειπε από τον ημιτελικό της Παρασκευής, μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά και είναι πανέτοιμος.


Βαρκελώνη, ημέρα 1… Το θέμα της ημέρας ήταν σίγουρα η κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Και στην προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό του Παλάου Σαν Τζόρντι, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, έδωσε κανονικά το παρών.
Φαινόταν από το πρωί εξάλλου και από την διάθεση που είχε στο αεροδρόμιο. Όχι μόνο αυτός αλλά και όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Σε αντίθεση με το βροχερό σκηνικό που αντίκρισαν –μέσω τηλεοπτικών δεκτών οι περισσότεροι και του ημιτελικού του Champions League- την Τετάρτη ο καιρός ήταν καλός και μέχρι και τις ώρες που γράφονται οι παρακάτω γραμμές , περισσότερο έμοιαζε σε καλοκαιρινός.

Στους δρόμους θα συναντήσεις κυρίως οπαδούς της Μακάμπι, που είναι η πλειοψηφία, αν και τα… ελληνικά κομβόι αναμένονται αύριο. Αν το βράδυ στην Ράμπλα συναντήσουμε Έλληνες θα σας ενημερώσουμε και μέσω του twitter που έχει αναλάβει το sport24event να φέρει το Final Four… Πιο κοντά σας.





Έστω και χωρίς πολλούς οπαδούς ακόμα να δημιουργούν ατμόσφαιρα οι πράσινοι έχουν μπει σε ρυθμούς Final Four και διασκέδασης, όπως θέλει να τους περάσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στον ελεύθερο τους χρόνο μάλιστα θα δουν και… dvd. Όχι όποια και όποια αλλά αυτά που τους έχει ετοιμάζει ο Ζοτς και περιέχουν τα μυστικά της Σιένα αλλά και ειδικά video με το τι θα κάνει ο καθένας ανάλογα με την θέση τους και τον αντίπαλο τους.

Πάνω σε αυτά τα θέματα της στρατηγικής έγινε και η προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, χωρίς άλλα προβλήματα.

Στην ισπανική πόλη πάλι καλά που υπάρχουν κάποιες αφίσες για να μην θυμίζουν ότι γίνεται Final Four, αλλά για αυτό υπαίτιος είναι ο Παναθηναϊκός. Βλέπετε όλα θα ήταν διαφορετικά, αν είχε προκριθεί η Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, επικρατεί ηρεμία… Εξάλλου όλοι λένε ότι το Final Four, ξεκινάει αύριο. Εκεί κοντά στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, όπου στην αίθουσα Τύπου, θα κάνει την εμφάνιση της η κούπα και δεξιά και αριστερά της θα κάθονται οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μονομάχων…


1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να μας κάνουν περήφανους! Έχω ποντάρει στον παναθηναικό οταν το vistabet του έδινε 7.50! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή