Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Ενδοφλέβια θεραπεία ο Βασιλό!

Ενδοφλέβια θεραπεία ο Βασιλό!
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό και έτσι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με ενδοφλέβιες ενέσεις προκειμένου να ξεπεράσει τη μόλυνση που υπέστη στο γόνατο.
Ο Πυργιώτης φόργουορντ αναγκάστηκε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών που υπέστη, αλλά λόγω της μόλυνσης που υπέστη το δεξί του γόνατο υπέστη την ταλαιπωρία και δεύτερης επέμβασης.

Ο πυρετός όμως, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες, μετά δηλαδή και την αρθροσκόπηση δημιούργησε ιδιαίτερη ανησυχία και έτσι σήμερα ο Βασιλόπουλος πέρασε ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία και να αποκατασταθεί η μόλυνση ούτως ώστε να μην χρειαστεί να ξαναβάλει νυστέρι στο δεξί του γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:
«Ο αθλητής Βασιλόπουλος Παναγιώτης εξετάσθηκε σήμερα από τον θεράποντα ιατρό του κ. Παντελή Νικολάου σχετικά με την μετεγχειρητική φλεγμονή του δεξιού του γόνατος. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού του, ο αθλητής έκανε επαναεισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία. Αναμένεται σύντομα να εξέλθει από το νοσοκομείο».

Εν κατακλείδι, ο Βασιλόπουλος περνάει μια ακόμα δοκιμασία ανεβαίνοντας τον προσωπικό του Γολγοθά που ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι αν εξελιχθούν όλα κατ’ ευχήν η επιστροφή του στα παρκέ θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τοποθετούμενη μετά τον Σεπτέμβριο. Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702471-%CE%95%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%86%CE%BB%CE%AD%CE%B2%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου