Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο ΠΑΟ και ο… Σπανούλης

Ο ΠΑΟ και ο… Σπανούλης
Μετά την κατάληψη στο site της «ElMundo» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κυριαρχήσει και στην Ευρωλίγκα, καθώς στην ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα υπάρχουν τέσσερις «πράσινοι» και ο Βασίλης Σπανούλης!

Την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου και της καλύτερης πεντάδας της σεζόν είχε ενεργοποιηθεί περισσότεροι οι Λιθουανοί, αλλά πλέον οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δώσει… αέρα πεντάδας σε τέσσερις παίκτες τους.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τον περιορισμό της Ευρωλίγκας κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να ψηφίσει παραπάνω από μια φορά την ημέρα από κάθε υπολογιστή και αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού εκτόξευσαν τις ψήφους τους από «ουδέτερους» μετά τις εμφανίσεις στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

Πολυτιμότερος της σεζόν είναι σύμφωνα με τους φιλάθλους ο Δημήτρης Διαμαντίδης που έχει λάβει το 42,7% των επιλογών για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Στις θέσεις «2-3» ο Σάτο είναι στην πρώτη θέση με 13,8% των ψήφων και τον ακολουθεί ο Σπανούλης με 13,4%, ενώ στις θέσεις των ψηλών οι Μπατίστ (16,9%) και Φώτσης (10,3%) προηγούνται των Σχορτσανίτη και Νεστέροβιτς (9%).

Υπενθυμίζουμε ότι η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 11 Απριλίου και οι επιλογές του κοινού θα επηρεάσουν κατά 25% την ετυμηγορία των media. Όποιος θέλει να ψηφίσει μπορεί να το κάνει εδώ: http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting11/all_eteam_11.html



πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054705896-%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%9F-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%E2%80%A6-%CE%A3%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου