Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τέλος η σεζόν για Κέβιν Λοβ;

Ο Κέβιν Λοβ έχει υποστεί θλάση στην αριστερή βουβωνική χώρα και είναι πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Κέβιν Λοβ

Ο Κέρτ Ράμπις σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Κέβιν Λοβ είναι πιθανό να χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν προκειμένου να προφυλαχθεί από τον επικίνδυνο τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα.

Τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με το Σακραμέντο και έτσι την Πέμπτη το βράδυ δεν έπαιξε με αντίπαλο το Ντάλας.
"Υπάρχει μία πιθανότητα να μείνει έξω για την υπόλοιπη σεζόν. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι αυτή η πιθανότητα", τόνισε ο Ράμπις και συνέχισε: "Είναι φανερό πως με θλάσεις δεν πρέπει να παίζει κανείς καθώς είναι επικίνδυνοι και μπορεί να σε κρατήσουν εκτός δράσης για μεγάλη περίοδο. Και φυσικά, αυτό δε θέλουμε να συμβεί στον Κέβιν".

Να υπενθυμίσουμε πως οι Γουλφς έχουν ακόμα 10 αγώνες για να κλείσουν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αναμφισβήτητα θα είναι μεγάλο πλήγμα για αυτούς αν χάσουν τον Λοβ ο οποίος ήταν εξαιρετικός με 20,3 πόντους και 15,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου