Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σαβάνοβιτς: «Κλειδί τα ριμπάουντ»

Σαβάνοβιτς: «Κλειδί τα ριμπάουντ»
Η Βαλένθια έφτασε κοντά στο break στην πρεμιέρα των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ, με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς να εστιάζει στην απαιτούμενη προσοχή των «νυχτερίδων» στα ριμπάουντ εν όψει του δεύτερου αγώνα της σειράς στη Μαδρίτη.


Ο διεθνής Σέρβος φόργουορντ της Βαλένθια, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, μιλώντας στο blοg που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, για τη νέα «μάχη» της ομάδας του με τη «Βασίλισσα», τόνισε: «Υπάρχουν δύο λέξεις κλειδιά για την ήττα μας στον πρώτο  αγώνα... Τα "επιθετικά ριμπάουντ". Η Ρεάλ μάζεψε 21 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε.

Τα χαμένα ριμπάουντ ήταν ο κυριότερος λόγος της ήττας μας. Περιμένω πως θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική. Σε οποιοδήποτε άθλημα ακόμη και αν δυο ομάδες παίξουν δέκα συνεχόμενα παιχνίδια μεταξύ τους, πάντα θα παρουσιάζουν κάτι το διαφορετικό».



ΠΗΓΉ : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054704926-%CE%A3%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82-%C2%AB%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου