Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Με Τεόντοσιτς στη Σιένα

Πάνοπλος θα αναχωρήσει την Δευτέρα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός για τη Σιένα, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει στη διάθεσή του και τον Μίλος Τεόντοσιτς που γυμνάστηκε κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Κέσελ


Τα χαμόγελα πλέον επανήλθαν στις τάξεις του Ολυμπιακού καθώς ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπώρησαν και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος δεν αγωνίστηκε σε κανέναν από τους δύο πρώτους προημιτελικούς της σειράς με αντίπαλο τη Σιένα θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος τις επόμενες ημέρες. Τη Δευτέρα θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για την ιταλική πόλη.

Από εκεί και πέρα θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα και αφού πρώτα θα τον έχει δει να προπονείται για μερικές ημέρες μαζί με τους συμπαίκτες του.

Κατά τα άλλα, στη Σιένα εκτός απροόπτου θα βρίσκεται και ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος έμεινε εκτός 12άδας στα πρόσφατα ματς καθώς το τεχνικό τιμ τον έκρινε ανέτοιμο για να μπει στο παρκέ. Παρ΄όλα αυτά, στις τελευταίες προπονήσεις έχει ανεβάσει ρυθμούς και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει στις υποχρεώσεις της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου