Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τα πήρε ο Τζόρνταν!

Ο Μάικλ Τζόρνταν τα έβαλε με το αστέρι της ομάδας του North Carolina Χάρισον Μπαρνς, όταν τον είδε να πηγαίνει στην προπόνηση με παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ.


Ο Χάρισον Μπαρνς σάστισε όταν είδε τον Μάικλ Τζόρνταν να του επιτίθεται. "Αν τα ξαναφορέσεις, θα το πω στη μαμά σου. Δεν μ' ενδιαφέρει αν τα πόδια σου σε πεθαίνουν. Θα φοράς τα Jordans. Αν σε ξαναδώ να φοράς αυτά τα Kobe Bryants, φίλε, θα σε κόψω αμέσως από την ομάδα", ήταν τα λόγια του Τζόρνταν.

Το North Carolina νίκησε την Washington και προκρίθηκε στους Sweet 16. O Tζόρνταν θέλοντας να ρίξει τους τόνους υποσχέθηκε στους παίκτες: "Αν πάτε στο final four θα σας δώσω όλους σας τα Air Jordan 11 Retro "Cool Greys", όπως και οτιδήποτε άλλο θέλετε".

Άλλωστε, ο Τζόρνταν είχε πάτημα, καθώς ο Μπαρνς δεν πήγε τόσο καλά στον τελικό για την περιφέρεια, που κέρδισε νωρίτερα στη σεζόν το Duke.

Πλέον, απομένει να δούμε ποια παπούτσια θα φορέσουν οι παίκτες τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά και πόσο θα ευνοηθούν όσοι επιλέξουν τα Jordans κόντρα στο Marquette.

 Πηγή : http://www.sport24.gr/Basket/USA/NBA/ta_phre_o_tzorntan.814926.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου