Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι νικητές και..... οι χαμένοι !

Η πρόκριση του πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού και ο αποκλεισμός του περσινού φιναλίστ Ολυμπιακού είναι σίγουρο πως έχει ανοίξει θύελλες συζητήσεων ανάμεσα στους φιλάθλους.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινώντας με μειονέκτημα έδρας και έχοντας τον τίτλο του Outsider , απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι και το πόσο μεγάλα "καρύδια" έχουν οι παίκτες του , ώστε να καταφέρει όχι μόνο να αποδείξει ότι δεν είναι Outsider με την απόδοσή του στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και να σπάσει την έδρα της μέχρι πρότινος πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα. Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Final 4 και κάνει και αυτός αλλά και οι οπαδοί του όνειρα για το έκτο αστέρι, δικαίως βέβαια καθώς αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν!

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ως φαβορί. Με την εμφάνισή του στον πρώτο αγώνα, κερδίζοντας με 48 πόντους έδειξε πως πανάξια του δόθηκε αυτός ο τίτλος. Αυτά όλα πριν όμως έρθει το δεύτερο παιχνίδι και με την Σιένα κερδίζοντας μέσα στο Σεφ κέρδισε το πλεονέκτημα έδρας , που αρχικά είχε ο Ολυμπιακός. Έτσι βρέθηκε στην δύσκολη θέση να πρέπει να σπάσει την έδρα της Σιένα.Αποδείχτηκε όμως κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε σε κανένα από τους δύο αγώνες να κερδίσει και έτσι βρέθηκε εκτός Final 4. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα πολλά λάθη του δεύτερου και τρίτου αγώνα αλλά και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ μαζί με την απίστευτη αστοχία και στους τρεις αγώνες που ηττήθηκε.

Τώρα πρέπει να κάτσουν ήρεμα όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό και χωρίς να φέρουν οι γνωστοί ολυμπιακάρες που περιμένουν αυτά τα άσχημα αποτελέσματα για να γκρινιάξουν την καταστροφή ώστε  να προχωρήσει η ομάδα μπροστά και να κυνηγήσει όποιους στόχους της παρέμειναν.

Στον Παναθηναϊκό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και θα είμαστε όλοι στο πλευρό του γιατί πάνω από όλα θέλουμε να βλέπουμε επιτυχίες για την Ελλάδα.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου