Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ναβάρο: "Επικίνδυνος ο Διαμαντίδης"

Στην ισπανική "El Mundo Deportivo" μίλησε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό


Ιδιαίτερη μνεία στον Δημήτρη Διαμαντίδη τον οποίο και χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο παίκτη έκανε ο Ισπανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα που αποτελεί άλλωστε και τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του.

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, και πρέπει να "πεθάνουμε" για να κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας διαθέτει έναν εξαιρετικό τεχνικό, έμπειρους παίκτες με πολλούς τίτλους, αυτό πρέπει να το θυμόμαστε καλά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ναβάρο ο οποίος συνέχισε:
"Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και  να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να επιβάλει τον δικό του. Ο Ομπράντοβιτς είναι εξαιρετικός τεχνικός και είμαι σίγουρος πως μας έχει διαβάσει. Θα έχει ετοιμάσει τα πλάνα του, όμως να περιμένουμε πρώτα να δούμε το ματς".

Όσο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Ναβάρο επισήμανε: "Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τον Διαμαντίδη, ο οποίος είναι αρκετά επικίνδυνος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου