Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο... μποξέρ Γουόλ (video)

Ο... μποξέρ Γουόλ (video)
Η εντός έδρας αναμέτρηση των Ουίζαρντς με τους Χιτ έδωσε την ευκαιρία στον Τζον Γουόλ να αποκαλύψει τις... πυγμαχικές του ικανότητες, καθώς το Νο.1 του φετινού ντραφτ δεν άφησε αναπάντητες τις... αγκωνιές του Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας.


Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο του αγώνα, ο ρούκι της ομάδας της Ουάσινγκτον επιχείρησε να μαρκάρει στενά τον Λιθουανό γίγαντα των Χιτ, ο οποίος στην προσπάθειά του να δώσει πάσα χτύπησε τον νεαρό γκαρντ δύο φορές (σ.σ την μία εμφανώς εσκεμμένα) με τον αγκώνα στο πρόσωπο.

Η... άγαρμπη κίνηση του Ιλγκάουσκας εκνεύρισε τον Γουόλ, που αποφάσισε να... προσφέρει μία γροθιά στα πλευρά του του έμπειρου σέντερ της ομάδας του Μαϊάμι.

Ο Ιλγκάουσκας κινήθηκε άμεσα εναντίον του αντιπάλου του και όταν οι διαιτητές μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν, ο Τζουάν Χάουαρντ επιτέθηκε στον ΤζαΒέιλ ΜακΓκι, που επιχείρησε με τη σειρά του να απομακρύνει τον Ιλγκάουσκας από τον συμπαίκτη του.

Τελικά, ύστερα από την... απαραίτητη 10λεπτη διακοπή οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Γουόλ (σ.σ για δεύτερη φορά φέτος), Ιλγκάουσκας, Χάουαρντ.




Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου