Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μπατίστ: "Δεν θα παραδοθεί η Μπαρτσελόνα"

Ο Μάικ Μπατίστ αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην μαχητικότητα που έδειξαν οι συμπαίκτες του, ενώ τόνισε ότι υπάρχει... μέλλον στη σειρά.


Ο Αμερικανός, όπως και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τελικά γυρίζουν στην Αθήνα με τη μεγάλη νίκη στα χέρια τους.

"Έπρεπε να παλέψουμε και το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί. Όσο περνούσε η ώρα, ισσοροπήσαμε το ματς και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Παίξαμε καλή επίθεση και κάναμε το παιχνίδι", ανέφερε ο Μπατίστ.
Στη συνέχεια τόνισε: "Αυτό το ματς δεν θα κρίνει τη σειρά. Μην νομίζετε ότι η Μπαρτσελόνα θα παραδοθεί. Πρέπει να απομονωθούμε, να συγκεντρωθούμε και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια. Έχουμε την έδρα μας. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα".

Τσαρτσαρής: "Κερδίσαμε μια μάχη"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: "Ναι νομίζω το ότι κερδίσαμε σε μια τόσο καυτή έδρα και κόντρα σε μια καλή ομάδα κάνει το κατόρθωμα μας ακόμα πιο ισχυρό. Ακόμα είναι μακρύς ο δρόμος δεν έχουμε κερδίσει τον πόλεμο αλλά την μάχη. Από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε για να ετοιμάσουμε το παιχνίδι της Τρίτης (22/03)".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Το ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως προχθές. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Όταν κυνηγάς πίσω στο σκορ είναι δύσκολο. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε στην τακτική και κάναμε το μπρέικ. Ισοφαρίσαμε και χτίσαμε μαι διαφορά για να κάνουμε και κάποια φάουλ τακτικής στο τέλος".

Έπειτα δήλωσε: "Αυτά ήταν κάποια λάθη που θα παραμείνουν αναπάντητα. Κάποιες ομάδες που έχουν το πάνω χέρι ηρεμούν και χάνουν παιχνίδια που φαίνονται εύκολα στα χαρτιά μέσα στο παρκέ.

Είμαστε συνηθισμένοι όμως σε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε μειονέκτημα της έδρας αλλά ήρθαμε εδώ και το σπάσαμε. Τα παιχνίδια στην Αθήνα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η πίεση θα είναι σε μας και πρέπει να τη διαχειριστούμε".

Καϊμακόγλου: "Το πιστεύαμε και στα αποδυτήρια"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ανέφερε από την πλευρά του: "Το είχα πει ότι το πιστεύαμε και στα αποδυτήρια είπαμε να διαγράψουμε το πρώτο ματς. Κάναμε ένα κακό α' μέρος, ίσως το χειρότερο μας, αλλά η άμυνα και τα επιθετικά ριμπάουντ μας έβαλαν στο ματς. Στο δεύτερο το πιστέψαμε, είχαμε μεγάλο κίνητρο και φάση-φάση, πήραμε την νίκη".

Για τη συνέχεια της σειράς μεταξύ των Ισπανών και του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: "Τώρα θα χαρούμε τη νίκη, είναι λογικό, αλλά από αύριο θα πατήσουμε shift και delete, θα τα διαγράψουμε από το σκληρό μας δίσκο. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικός. Όποιος είναι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος θα περάσει. Πρέπει να αρχίσουμε σαν μην πετύχαμε τίποτα και να πάμε για μία και μία νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου