Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δεν χαρίζεται η Μακάμπι

Δεν χαρίζεται η Μακάμπι
Η Μακάμπι κατάφερε να κάνει το break στη Βιτόρια, αλλά πλέον αν θέλει να βρεθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα πρέπει να διαφυλάξει την έδρα της.


Ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπατ ανέφερε στο euroleague.net: «Βρισκόμαστε σε μία ενδιαφέρουσα κατάσταση, αφού όλες οι σειρές βρίσκονται στο 1-1, που δείχνει πως και οι οκτώ ομάδες είναι πολύ δυνατές και τα δίνουν όλα για την πρόκριση. Τα δύο επόμενα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην έδρα μας κι ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε. Η Κάχα Λαμποράλ είναι υπέροχη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Αυτή η σειρά είναι αμφίρροπη κι αρκετά δύσκολη, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να την κερδίσουμε». 

Ο γκαρντ της ομάδας, Τζέρεμι Πάργκο, τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαριστούν: «Δεν πρόκειται να μας χαριστούν όπως δεν τους χαριστήκαμε εμείς. Δεν έχει σημασία πού παίζεις, δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένος είσαι τώρα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να τους σταματήσουμε και να βγούμε νικητές. Με τον φανταστικό κόσμο στο πλευρό μας, ευελπιστούμε να τελειώσουμε τη σειρά στο Τελ Αβίβ».



πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054705873-%CE%94%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου