Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κέσελ: "Νίκη για το πάνω χέρι"

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το διπλό στη Σιένα ούτως ώστε να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας εξέφρασε ο Μάρκο Κέσελ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού


Ο 23χρονος παίκτης ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμα αν θα βρίσκεται στην τελική 12άδα κάποιου εκ των δύο αγώνων που θα γίνουν στην Ιταλία τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει οδηγό του τον πρώτο προημιτελικό.

"Πάμε στην Ιταλία για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά που παίξαμε στην έδρα μας. Στο πρώτο ματς παίξαμε φανταστικά σε άμυνα και επίθεση", σχολίασε ο Μάρκο Κέσελ και συνέχισε:

"Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, στο δεύτερο, όμως, δεν παίξαμε καλή άμυνα, η Σιένα ήταν βελτιωμένη και κέρδισε το ματς. Θα πάμε για να κερδίσουμε στο τρίτο ματς και να πάρουμε το πάνω χέρι ξανά".

O Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έδωσε το σύνθημα για "διπλό" στην Ιταλία: "Tώρα θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη. Και αυτό θα το καταφέρουμε εάν παίξουμε καλή ομαδική άμυνα.

Αυτό είναι το δυνατό μας στοιχείο. Η Σιένα είναι μια ομάδα έμπειρη, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει με τη βοήθεια του κοινού της. Εμείς δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε".

Αναφορικά με τον εαυτό του δήλωσε 100% έτοιμος για να αγωνιστεί: "Είμαι απόλυτα έτοιμος. Κάνω προπονήσεις κανονικά εδώ και μέρες και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του να πάρει τις νίκες που θέλει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου