Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μπλατ: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Μπλατ: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κατάφερε να κάνει το break στην πρεμιέρα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας με την Κάχα Λαμποράλ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να διαβεβαιώνει ότι η  «ομάδα του λαού» θα συνεχίσει να «παλεύει»...


Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας για την ήττα της ομάδας του στην Βασκωνία, τόνισε: «Είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο και βγήκαμε εκτός "τροχιάς" παιχνιδιού.

Φαίνεται η διαφορά μεταξύ των πρωταθλημάτων σε αυτο το επίπεδο της Ευρωλίγκα, καθώς δεν έχουμε αγωνιστεί εδώ και καιρό και ήταν πιο έτοιμοι από εμάς.

Χάσαμε μόνο για 6 πόντους παρά τη διαφορά 30 πόντων στα τρίποντα, αλλά δεν πήραμε πλεονέκτημα όταν είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε εύκολα καλάθια.

Είναι πολύ καλή ομάδα και σε αντίθετη περίπτωση το πληρώσαμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθώς είναι μια δύσκολη σειρά».

Από την πλευρά του ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, Τσακ Έϊντσον, σημείωσε: «Δεν ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε απόψε.

Αρχίσαμε οικτρά το ματς και τους επιτρέψαμε να πολλά εύκολα σουτ τα οποία μας πλήγωσαν. Το ματς ξέφυγε ακόμα και όταν πλησιάσαμε στο σκορ, εξαιτίας κάποιων λαθών.

Θα πρέπει να μάθουμε από αυτά εν'όψει της ρεβάνς την Πέμπτη. Είναι κάποια στοιχεία του αγώνα που είναι αναγκαίο να βελτιώσουμε, αν θέλουμε να προκριθούμε».



Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054704646-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84-%C2%AB%CE%98%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου