Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Να... ξεμπερδεύει η «Βασίλισσα»

Να... ξεμπερδεύει η «Βασίλισσα»
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί από την Πέμπτη (31/3, 9.45μ.μ.) στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, ωστόσο αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα συμβιβαστεί με την πρόκριση στην έδρα της.


Ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Μολίν Εμανουέλ, ανέφερε για το τέταρτο παιχνίδι: «Η στάση μας θα πρέπει να είναι διαφορετική από αυτήν που είχαμε στο τρίτο παιχνίδι. Η νίκη μάς επιτρέπει τουλάχιστον να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά πρέπει να αλλάξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Παίξαμε κάτω από πολλή πίεση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να το ελέγξουμε αυτό, επίσης δεν παίξαμε καλή άμυνα». 

Ο γκαρντ της ομάδας, Σέρχιο Γιούλ τόνισε με τη σειρά του: «Είμαστε χαρούμενοι με τη χθεσινή νίκη. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε από αύριο στο φάιναλ φορ. Είναι κάτι που μιλάμε γι’ αυτό, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να κάνουμε αυτό το βήμα πραγματικότητα. Η τελευταία νίκη μάς επιτρέπει τουλάχιστον να γυρίσουμε τη σειρά στη Μαδρίτη, αλλά θα προτιμούσα να γίνει στη Βαλένθια αυτό αύριο. Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι πιο συγκεντρωμένοι και να το ελέγξουμε από την αρχή».



Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054706385-%CE%9D%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%C2%AB%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου