Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Παναθηναϊκός είμαστε»

«Παναθηναϊκός είμαστε»
Ο Ντρου Νίκολας μέσω του προσωπικού του blog στο leoforos.grμιλάει για το κίνητρο του Παναθηναϊκού που είναι να κατακτά τίτλους: «αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είμαστε εδώ», τόνισε.



Εννοείται ότι θα θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, γιατί το να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Μας βοηθούν πολύ σε κάθε αγώνα, αλλά κάτι που πιστεύω είναι πως «αν θέλεις να θεωρείσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους». Και όλοι μέχρι στιγμής όλοι θεωρούν την Μπαρτσελόνα το φαβορί και την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.
Εισπράττω αυτό το «ναι, εντάξει, θα πάμε στη Βαρκελώνη και θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει». Είναι όμως όσοι είναι έξω από την ομάδα που τα λένε αυτά. Εμείς είμαστε εδώ και δεν το βλέπουμε έτσι. Θα πάμε εκεί και θα κάνουμε αυτό που πρέπει σε όλη αυτή τη σειρά για να πάρουμε τρεις νίκες, είτε χάσουμε τα δύο πρώτα και νικήσουμε στα τρία επόμενα, είτε με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό. Δεν μπορεί να αποτελέσει κίνητρο το «πάμε εκεί και θα δούμε τι θα γίνει». Το κίνητρό μας είναι να κατακτάμε τίτλους. Τελεία. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είμαστε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου