Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ναβάρο: "Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη"

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο γκαρντ των Καταλανών Χουάν Κάρλος Ναβάρο.



"Ήταν μια δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη, τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και τη Πέμπτη (24/03)", τόνισε ο Ναβάρο.

Από την πλευρά του, ο Ρίκι Ρούμπιο δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις πολύ μικρές λεπτομέρειες, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παιχνίδια σαν και αυτό"ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της  ομάδας του για τη χθεσινή συμπαράσταση τους:"Μας βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού".

Ο "αρχηγός" της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου υπογράμμισε: "Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και ότι η σειρά θα πάει μακριά, για να συνεχίσει "πρέπει να μείνουμε ήρεμοι  και αν πάμε στο 2ο παιχνίδι συγκεντρωμένοι διότι αλλιώς πολλά μπορεί να αλλάξουν".

Ο Γιάκα Λάκοβιτς συμπλήρωσε: "Το πρώτο παιχνίδι πάντα  σημαδεύει τη πορεία της σειράς. Τη Πέμπτη (24/03) είναι μια νέα μεγάλη μαχη και πρέπει να παίξουμε δυνατά".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου