Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Kαι την ψυχή της η Βαλένθια

Kαι την ψυχή της η Βαλένθια
Η Βαλένθια έχει ακόμα μία ευκαιρία να βρεθεί στη Βαρκελώνη και δεν θα την αφήσει να φύγει, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να τονίζει πως θα παίξουν για τη νίκη ή θα πεθάνουν προσπαθώντας.


Η Βαλένθια βρίσκεται στο 1-2 της σειράς, με τον τεχνικό της να τονίζει για το τέταρτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία, το επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι καλύτερο για εμάς. Πρέπει να αναλύσουμε κάποια πράγματα με τους παίκτες, για να βρούμε καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά και με αυτοπεποίθηση, δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τίποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε τίποτα πριν από το παιχνίδι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα και όλοι παίζουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και είναι φυσικό, γιατί βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Είναι ώρα να νικήσουμε ή να πεθάνουμε προσπαθώντας». 

Ο φόργουορντ της ομάδας Ντούσκο Σαβάνοβιτς, ανέφερε με τη σειρά του: «Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά να κερδίζουμε παιχνίδια. Προτιμώ να παίζω άσχημα και να κερδίζουμε έστω και με έναν πόντο. Νομίζω ότι ήμασταν τυχεροί, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα. Τώρα έχουμε ένα καινούριο παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να παίξουμε δύο τελικούς τώρα. Να κερδίσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και να γυρίσουμε τη σειρά στη Μαδρίτη, όπου θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί».



Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054706374-K%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου