Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ψηφίστε τους κορυφαίους!

Η Ευρωλίγκα δίνει τη δύναμη στους φιλάθλους να αναδείξουν την κορυφαία πεντάδα και τον πολυτιμότερο της σεζόν, οι οποίοι θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια του Final Four της Βαρκελώνης.


Η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και οι πρώτοι που έσπευσαν να ψηφίσουν είναι προφανώς οι Λιθουανοί και οι… Βάσκοι. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, ο παίκτης με τις περισσότερες προτιμήσεις είναι ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ και στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται μαζί του οι Ελ-Αμίν (Λιέτουβος Ρ.), Γκετσεβίτσιους (Λιέτουβος Ρ.), Βαλανσιούνας (Λιέτουβος Ρ.) και ο… Λιθουανός σέντερ της Βαλένθια, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Υποψήφιοι από τους «αιώνιους» είναι οι Διαμαντίδης (βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας), Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς στις θέσεις των γκαρντ, οι Σπανούλης (είναι πέμπτος στην ψηφοφορία), Σάτο για τις θέσεις «2-3» και οι Νεστέροβιτς, Μπουρούσης, Μπατίστ, Φώτσης για τη φροντ λάιν.

Στην τρίτη θέση των προτιμήσεων στους ψηλούς είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ενώ ανάμεσα στους 60 συνολικά υποψήφιους είναι και ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Γκεόργκι Σερμαντίνι.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν (μία φορά την ημέρα από κάθε διεύθυνση IP) μέχρι τις 11 Απριλίου και τα αποτελέσματα θα επηρεάσουν κατά 25% το τελικό αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο… 75% των προτιμήσεων ανήκει στους δημοσιογράφους.

Όσοι θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν εδώ:http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting11/all_eteam_11.html


Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054704456-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου