Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Χαμηλοί τόνοι στη «Βασίλισσα»

Χαμηλοί τόνοι στη «Βασίλισσα»
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοπό να φέρει τη σειρά πίσω στην Caja Magica, βέβαια αν καταφέρει να «καθαρίσει» την υπόθεση final four στη Βαλένθια θα είναι ακόμα καλύτερα, σύμφωνα με τον Ντ’ορ Φίσερ.


Ο τεχνικός της Ρεάλ, Μολίν Εμανουέλ, ανέφερε στο euroleague.net: «Πηγαίνουμε στη Βαλένθια ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι σαν και τα’ άλλα δύο. Θα παίξουμε με το κίνητρο να βελτιώσουμε κάποια λάθη στα επόμενα δύο παιχνίδια, κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στη Μαδρίτη, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι».

O σέντερ της ομάδας Ντ'ορ Φίσερ τόνισε με τη σειρά του: «Περιμένουμε ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος, όπως πάντα. Η Βαλένθια έχει το πλεονέκτημα, αλλά πηγαίνουμε στην έδρα της με σκοπό να κερδίσουμε, τουλάχιστον, ένα από τα δύο παιχνίδια για να φέρουμε και πάλι τη σειρά στην έδρα μας. Βέβαια αν κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερα. Για να φτάσουμε στον στόχο μας πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, με καλή άμυνα, χωρίς λάθη και με έλεγχο στα ριμπάουντς».

πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054705895-%CE%A7%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου