Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Θα τα δώσει όλα η Μακάμπι

Θα τα δώσει όλα η Μακάμπι
Η Μακάμπι βρίσκεται μία νίκη μακριά από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης κι έστω χωρίς τον Ντορόν Πέρκινς θα παλέψει μπροστά στο κοινό της για την πρόκριση.


Ο προπονητής της Μακάμπι ανέφερε για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την Κάχδα: «Έχουμε φτάσει σε μία κρίσιμη στιγμή. Είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από το φάιναλ φορ. Παίζουμε στην έδρα μας έχοντας το πλεονέκτημα, μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι μας θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Είναι αλήθεια ότι δε θα έχουμε έναν παίκτη-κλειδί στο παιχνίδι μας, τον Πέρκινς, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Περιμένουμε ένα τεράστιο παιχνίδι, και σκοπεύουμε να τα δώσουμε όλα».

Ο Τσακ Έιντσον ανέφερε με τη σειρά του στο euroleague.net: «Κάναμε μία μεγάλη νίκη στο τρίτο παιχνίδι. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και φτάσαμε στη νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς χάσαμε τον Ντόρον και δεν θα τον έχουμε κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια. Η Κάχα είναι σπουδαία ομάδα και δεν περιμένουμε κάτι το διαφορετικό στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σκληρά στο παιχνίδι που ίσως μας δώσει την πρόκριση στο final four».



πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054706429-%CE%98%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου