Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κωνσταντίνου: «Ναι, με ενόχλησε»

Κωνσταντίνου: «Ναι, με ενόχλησε»
Την ενόχλησή του από το γεγονός ότι στο All Star Game του Πύργου δεν βρέθηκε κανένας παίκτης της ομάδας-έκπληξης του πρωταθλήματος της Α1, του Αμαρουσίου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου…

«Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι από την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος δεν επιλέχθηκε κανείς παίκτης. Ήταν κάτι που με στενοχώρησε και με ενόχλησε ταυτόχρονα και δεν το κρύβω. Σκέφτηκα τι θα γινόταν αν ήμασταν στην ουρά της βαθμολογίας», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου και συνέχισε: «Απ’ όσο ξέρω, όλα τα τελευταία  χρόνια χαιρόμαστε να στέλνουμε όσα περισσότερα μέλη της ομάδας μπορούμε. Δεν το βλέπουμε ως αγγαρεία , αλλά ως ηθική ικανοποίηση, που ειδικά φέτος την άξιζαν πολλά παιδιά για τη συμβολή τους σε αυτή την σπουδαία  πορεία».
Μοναδικός εκπρόσωπος του Αμαρουσίου στη γιορτή του μπάσκετ ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος επέστρεψε από χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή. Ένα παιχνίδι που θα παίξει σημαντικό ρόλο (και) στην ψυχολογία της ομάδας, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες στα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανελλήνιο και φυσικά στην προσπάθειά της να ολοκληρώσει αυτή την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα στην ψηλότερη δυνατή θέση.
Εξάλλου, συνεχίζονται οι επαφές με τον Μπάσντεν και δεν αποκλείεται, εφόσον υπάρξει συμφωνία, να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, το προπονητικό τιμ συνεχίζει να μελετά τις λίστες με όλα τα προτεινόμενα ονόματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου