Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ντοπέ και ο Σούμπτερ!

Τα χέρια του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι... δεμένα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Μαρούσι
Ο Μάρκους Σούμπτερ έγινε ο δεύτερος Αμερικανός που πιάστηκε ντοπέ στο Μαρούσι τη φετινή σεζόν, μετά τον Τόνι Ουίντεν, και ύστερα από μόλις μία συμμετοχή αποχώρησε!


Το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο έμελλε να είναι το πρώτο και τελευταίο για τον Μάρκους Σούμπτερ. Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Αμαρουσίου βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε μόλις έφθασε στην Ελλάδα και ήδη τέθηκε εκτός ομάδας, ακολουθώντας το παράδειγμα του Τόνι Ουίντεν που βρέθηκε επίσης ντοπαρισμένος.

Η ποινή του Σούμπτερ θα ανακοινωθεί σύντομα, αλλά το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» θα λυθεί άμεσα. Το κενό που δημιουργεί η ποινή του, θα καλύψει ο Έντουαρντ Μπάσντεν, που έφθασε στην Ελλάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προβληματίζεται, καθώς ο Μπάσντεν είχε αποκτηθεί για τη θέση του Χουέρτας, ο οποίος αποχώρησε για οικονομικούς λόγους.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702732-%CE%9D%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου