Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Κέσελ υπέρ… απεργών

Κέσελ υπέρ… απεργών

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απείχαν από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω οφειλών της διοίκησης προς αυτούς και ο Μάρκο Κέσελ στάθηκε με δηλώσεις του υπέρ τους.


Μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 92-70 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απείχαν από την προπόνηση εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στις πληρωμές εκ μέρους της διοίκησης.

Η εφημερίδα Novosti επικοινώνησε με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, που τάχθηκε υπέρ της κίνησης των πρώην συμπαικτών του δηλώνοντας πως «τα παιδιά πέτυχαν μια φανταστική επιτυχία. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί ο Μπάκιτς και όλοι οι παίκτες έδειξαν τι αξίζουν. Έδωσαν το μάξιμουμ, δεν σκέφτηκαν τίποτα άλλο και το κίνητρό τους είναι να βλέπουν μόνο ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτή είναι η επιτυχία της ομάδας και των οπαδών, αλλά όχι αυτών που υπόσχονται πράγματα».

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702722-%CE%9A%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%BB-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%E2%80%A6-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου