Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Είναι βαρετό το ποδόσφαιρο...»

«Είναι βαρετό το ποδόσφαιρο...»

Τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει το μπάσκετ έναντι του ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με τον προπονητή του Αμαρουσίου να αναφέρεται και στο All Star Game.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm για....

... τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Είναι δύο προπονητές που σέβομαι και αγαπώ, αλλά και τους εκτιμώ. Έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη».

... την κόντρα που υπάρχει με το ποδόσφαιρο:

«Εγώ δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός αθλήματος. Αγαπώ το ποδόσφαιρο όπως αγαπώ και τα άλλα αθλήματα, όμως η ανταποδοτικότητά του δεν έχει σχέση με τα λεφτά που παίρνει.

Εμάς το μπάσκετ μάς έχουν αποβάλει και αυτό είναι φασισμός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό και δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται».

... το All Star Game:

«Πρέπει να πω ότι ενθουσιαστήκαμε όλοι. Ήταν μία αρτιότατη διοργάνωση και μην ξεχνάτε ότι αυτό το γεγονός ήταν πολύ σπουδαίο για κάποιους.

Οι παίκτες είναι σοβαρά και μετρημένα παιδιά, που έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήμαστε μία μέρα πιο πριν εκεί, για να κάνουμε μία προπόνηση και να προσφέρουμε ακόμα πιο ωραίο θέαμα».

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702385-%CE%A4%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου