Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Νικολαΐδης: «Στο χέρι μας η παραμονή»

Νικολαΐδης: «Στο χέρι μας η παραμονή»
Αισιόδοξος αναφορικά με την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 εμφανίζεται ο Μάκης Νικολαΐδης, με τον έμπειρο σμολ φόργουορντ να ευελπιστεί στη μαζική συμπαράσταση του κόσμου της «Ένωσης», εν όψει της προσεχούς (19/3, 4.00 μ.μ, Novasports) εντός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα.


Ο 33χρονος σμολ φόργουορντ, Μάκης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ» μιλώντας για τη δύσκολη προσπάθεια της ΑΕΚ για την παραμονή στην κατηγορία, τόνισε: «Η ομάδα βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη δυναμική και λαμπρή ιστορία. Είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Το παν είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σώσουμε την κατηγορία και του χρόνου να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Ελέγχουμε την κατάσταση και είναι στο χέρι μας να δώσουμε αίσιο τέλος στη χρονιά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην επιθυμητή συμπαράσταση του κόσμου της «Ένωσης»: «Θέλουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει.

Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο για το ματς με την Καβάλα που είναι για εμάς ένας από τους τελικούς. Να ξέρουν πως θέλουμε να σώσουμε την ομάδα όσο κι αυτοί». 

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702367-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου