Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Διαψεύδει για Σερβία ο Ντούντα

Διαψεύδει για Σερβία ο Ντούντα

Ο Ίβκοβιτς ζήτησε να μην παραβρεθεί στο All Star Game για να μεταβεί στο Βελιγράδι και οι Σέρβοι συνέδεσαν το ταξίδι με την εθνική Σερβίας, αλλά ο ίδιος το διέψευσε.


Η παραμονή του «Ντούντα» για το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι έβαλε σε… δεύτερες σκέψεις τους Σέρβους δημοσιογράφους που τον κάλεσαν για να μάθουν κατά πόσο ευσταθεί η πληροφορία ότι επίκειται συνάντηση του με τον δήμαρχο του Βελιγραδίου Ντράγκαν Τζίλας.

Σύμφωνα με φημολογία που είχε αναπτυχθεί πριν λίγο καιρό ο Ίβκοβιτς θα ήταν θετικός στην επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Σερβίας σε περίπτωση που αναλάμβανε την προεδρία της ομοσπονδίας ο Ντράγκαν Τζίλας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ωστόσο διέψευσε τα σενάρια αναφέροντας πως «αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν έχω ακούσει. Θα χρησιμοποιήσω την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή του Αll Star Game για να περάσω 2-3 μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δω τα παιδιά μου και να ολοκληρώσω κάποιες προσωπικές υποθέσεις». 

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/basket-europe/item/1054701737-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%9D%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου