Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζήσης: "Όνειρο το Final-4"

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τις αναμετρήσεις της Σιένα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι χρειάζεται συγκέντρωση από όλους στην ομάδα και... καρδιά.

Ο Έλληνας γκαρντ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, λόγω του ιταλικού All Star Game και μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "La Nazione" για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

"Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να φθάσουμε στο Final Four και χρειάζεται να έχουμε πολύ ενέργεια, αρκετή προετοιμασία ακόμα και από την τεχνική πλευρά του αγώνα και βέβαια καρδιά", τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Ένα μικρό διάλλειμα ήταν σημαντικό. Κοιτάμε προς τα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε".

Στον Έλληνα γκαρντ της Σιένα δεν προκαλεί εντύπωση ότι θα αντιμετωπίσει μία ελληνική ομάδα: "Δεν με πειράζει. Θα προσεχθώ ίσως παραπάνω από τους φιλάθλους, αλλά εν τέλει το να είμαι αντίπαλος με μια ελληνική ομάδα, τούρκικη ή ισπανική είναι το ίδιο για μένα".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο τρίτο Final-4 της καριέρας του: "Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στο φάιναλ φορ.

Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ θα είναι καυτή, γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουν να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Εμείς όμως είμαστε έμπειροι. Θα είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά είναι μόνο ένας αγώνα μπάσκετ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου